Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Open doors Saturday 24 February 2024

februari 24

Heb jij altijd al gedroomd om zelf te leren vliegen?
Wil je privépiloot worden of ambieer je toch eerder een professionele carrière? 

Start je pilotenopleiding bij ASL Academy!

Bij ASL Academy bieden wij vliegopleidingen aan op maat en op jouw ritme, met zéér performante vliegtuigen in de meest moderne leslokalen. Vanaf september bieden we klassikale theorielessen aan voor PPL in Antwerpen. Instappen kan steeds per module.

Private Pilot License (PPL) 

Met een divers team van ervaren instructeurs bieden wij een oplossing op maat van studenten met een veeleisende agenda maar die toch het doel voor ogen hebben om zelf te leren vliegen. Voor verschillende van onze zakelijke klanten is het op termijn dan ook een ideale oplossing om zelf naar hun bestemming of zakelijke meeting te kunnen vliegen.

Commercial Pilot

Naast de PPL opleiding bieden wij ook modulaire opleidingen IR/MEP/CPL aan. En dit alles binnen de unieke sfeer van privéjets. ASL Academy is namelijk deel van ASL Group waardoor de instroom naar de cockpit niet ver te zoeken is.

Open doors February 24

Kom langs op onze opendeurdag in Antwerpen, zaterdag 24 februari 2024, en ondervind zelf de unieke sfeer van onze vliegschool!

Klik hier om je in te schrijven voor de opendeurdag.

** Vanwege de luchthavenbeveiliging is inschrijven verplicht zodoende toegang te verkrijgen tot airside. De inschrijving is verder geheel kosteloos en vrijblijvend.